Cele Mai Noi Filme si Seriale Online Le Gasiti Aici Pe wWw.film-tv.ucoz.net

Actiune   Animatie   Aventura   Comedie   Drama   Thriller   Romantic   Mister   Razboi   Horror   Familie
Ciocolata neagra reduce tensiunea arteriala
Ciocolata neagra este bogata în antioxidanti si în acizi grasi sanatosi, care au efect neurostimulator, antidepresiv si cardioprotector. În ultimii ani, cercetarile arata este mai eficienta chiar si decât unele medicamente. Conditia este sa fie cât mai bogata în cacao, peste 60%. Iata la ce ajuta ciocolata neagra. - Reduce tensiunea arteriala. Flavonoizii din cocoa ajuta la normalizarea tensiunii arteriale si la scaderea colestero-lului. În timp, s-a demonstrat ca ciocolata neagra este aproape la fel de eficace ca si medicamentele antihiper-tensive. - Îmbunatateste circulatia sângelui catre creier timp de doua-trei ore de când o consumi. Datorita flavonoizilor din cacao, vasele de sânge din creier se dilata si permit patrunderea unei cantitati mai mari de sânge si implicit de oxigen. Asa ca atunci când mâncam ciocolata neagra ajutam creierul sa lupte împotriva oboselii, insomniei si îmbatrânirii. - Îmbunatateste starea de spirit. Feniletilamina, o substanta chimica secretata de creier, dar care se gaseste si în ciocolata, induce o stare de euforie si excitatie asemanatoare cu cea din timpul preludiului. - Reduce riscul de atac de cord. Cercetatorii americani arata ca mâncând câteva patratele de ciocolata în fiecare zi vom reduce cu 50% riscul sa murim în urma unui atac de cord. Sângele se coaguleaza mai greu în cazul celor care manânca ciocolata. - Îmbunatateste nivelul zaharului în sânge. Aceste caracteristici se datoreaza tot flavonoizilor. Cu cât ciocolata este mai bogata în cacao, cu atât contine o cantitate mai mare de flavonoizi. - Alunga oboseala cronica. Adultii care sufera de acest sindrom si manânca zilnic, timp de aproape o saptamâna, în jur de 50 de grame de ciocolata, cu un continut de cacao de 85%, se simt mai putin obositi. - Creste colesterolul ”bun” si îl scade pe cel ”rau”. Acest beneficiu se datoreaza în special antioxidantilor, care, împreuna cu cei din fructe, legume, ceai si vin, reduc riscul de boli cardiovasculare. - Reduce tusea. Un studiu britanic arata ca o substanta din cacao poate fi mult mai eficienta împotriva tusei chiar si decât un medicament.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 476 | Adaugat de: Denis | Raging: 0.0/0
Total Comentarii 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

 

      

      

Radio Online

Tagg-uri
Parteneri: 
SiteMap|SiteMap HTML|ROR SiteMap|Sitemap-Urllist
Filme Online Live , Cinema la tine Acasa , Filme Subtitrate Online , Filme Noi , Seriale Noi Gratis
© 2024 wWw.film-tv.ucoz.net
wWw.film-tv.ucoz.net - Toate Drepturile Rezervate !!
Design by wWw.film-tv.ucoz.net
eXTReMe Tracker

All rights reserved to wWw.film-tv.ucoz.net
Va Dorim Vizionare Placuta !!
Informatie:  Filmele sunt puse la dispozitie de catre echipa wWw.film-tv.ucoz.net pentru interes public cat si pentru Promovarea pe Internet !
Parteneri:

Certificat Web Check Google Page Rank
Desene Animate Online     Stiri Online     Jocuri Online     Filme Romanesti     Cereri Filme     Indian     Nesubtitrate      Documentar