Cele Mai Noi Filme si Seriale Online Le Gasiti Aici Pe wWw.film-tv.ucoz.net

Actiune   Animatie   Aventura   Comedie   Drama   Thriller   Romantic   Mister   Razboi   Horror   Familie
Catalin Botezatu sufera de insomnie, din cauza stresului: «Adorm doar cu un pumn de somnifere!»
Catalin Botezatu munceste foarte mult, chiar si câte 16 ore pe zi, însa atunci când pune capul pe perna abia daca se poate odihni. Celebrul designer ne-a marturisit ca sufera de mai bine de 8 ani de insomnie si trebuie sa ia pastile pentru a adormi. Viata agitata si stresanta pe care o duce a reusit sa-i tulbure somnul lui Catalin Botezatu, care a fost diagnosticat de medici cu insomnie. Fara somnifere, cunoscutul designer abia daca reuseste sa doarma câte doua-trei ore si se trezeste chiaun: "Nu pot dormi fara somnifere. Am ajuns sa fiu dependent de ele. Iau Frontil, pentru ca e mai usor... si nu doresc sa apelez la ceva mai puternic. Am multe de facut... Sunt foarte stresat si agitat. Adorm foarte greu... Nu reusesc sa adorm mai devreme de ora doua sau trei dimineata, iar mai mult de 5-6 ore pe noapte nu pot sta în pat, chiar daca iau pilule!”, ne-a marturisit Catalin Botezatu. S-a întâmplat adesea sa plece în vacante, peste hotare, fara cutia cu medicamente si nu s-a putut odihni absolut deloc, chiar daca era obosit mort: "Cred ca functiona autosugestia, stiam ca nu pot dormi pentru ca nu aveam pastilele la mine. Ma chinuiam sa adorm, dar nu reuseam”, ne-a mai spus Botezatu.

Când era la «Dansez pentru tine», lua calmante «la greu»

Somniferele nu sunt singurele pastile la care Catalin Botezatu a apelat ca sa-si faca viata mai usoara. În primavara anului 2010, când a participat la show-ul "Dansez pentru tine”, de la PRO TV, a luat calmante "la greu”, pentru ca s-a accidentat de mai multe ori în timpul antrenamentelor. "Am facut injectii si infiltratii si am mâncat calmante pe pâine”, marturisea designerul atunci, pentru Libertatea.

Designerul sufera si de singuratate: «Mi-a fost rau si nu a avut cine sa-mi dea un ceai»

Catalin Botezatu iubeste libertatea, însa exista, pe lânga avantaje, si un revers al medaliei. Luna trecuta, el a zacut în pat cu temperatura foarte mare si atunci si-a dat seama ce înseamna sa nu fie, la greu, cineva lânga el: "Zaceam în pat, se învârtea casa cu mine, aveam ameteli si dureri de cap, ardea carnea pe mine. Atunci as fi avut nevoie de cineva sa îmi faca un ceai sau sa ma sustina moral, dar n-a avut cine”, ne-a mai declarat Catalin.

Medicul avertizeaza: «Abuzul de somnifere duce la tulburari psihice!»

Dr. Laurentiu Luca îl sfatuieste pe Bote sa renunte la somnifere, ca sa nu aiba probleme mai grave de sanatate: "Consumul excesiv de somnifere nu face bine deloc! Se stie ca dau dependenta si ca scapi greu de ele. În plus, în timp, pot provoca surmenaj, tulburari psihice majore, sindrom anxios si chiar depresie profunda. Îi recomand lui Catalin sa se lase treptat de pastile si sa le înlocuiasca cu tratamente naturiste - ceaiuri, extract de levantica, chiar lapte cald, înainte de culcare. Pentru a putea dormi, Catalin Botezatu trebuie sa scape de stres, sa faca plimbari seara si sa evite sa bea cafea.”
Categorie: Mass-media | Vizualizari: 601 | Adaugat de: Denis | Raging: 5.0/1
Total Comentarii 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

 

      

      

Radio Online

Tagg-uri
Parteneri: 
SiteMap|SiteMap HTML|ROR SiteMap|Sitemap-Urllist
Filme Online Live , Cinema la tine Acasa , Filme Subtitrate Online , Filme Noi , Seriale Noi Gratis
© 2024 wWw.film-tv.ucoz.net
wWw.film-tv.ucoz.net - Toate Drepturile Rezervate !!
Design by wWw.film-tv.ucoz.net
eXTReMe Tracker

All rights reserved to wWw.film-tv.ucoz.net
Va Dorim Vizionare Placuta !!
Informatie:  Filmele sunt puse la dispozitie de catre echipa wWw.film-tv.ucoz.net pentru interes public cat si pentru Promovarea pe Internet !
Parteneri:

Certificat Web Check Google Page Rank
Desene Animate Online     Stiri Online     Jocuri Online     Filme Romanesti     Cereri Filme     Indian     Nesubtitrate      Documentar