Cele Mai Noi Filme si Seriale Online Le Gasiti Aici Pe wWw.film-tv.ucoz.net

Actiune   Animatie   Aventura   Comedie   Drama   Thriller   Romantic   Mister   Razboi   Horror   Familie


Film Online I Spy – Sunt spion (2002) Subtitrat Gratis

Alegeti un Server Pentru Vizualizare !! (VideoBB , VidBux , VidxDen , Alt Server )

VidxDen


Embed Player:
Alt Server


Embed Player:

Agentul secret Alex Scott (OWEN WILSON) si campionul de box la categoria mijlocie Kelly Robinson (EDDIE MURPHY) sunt adusi împreunã fãrã voia lor pentru a fi trimisi într-o misiune periculoasã care are drept scop recuperarea avionului Switchblade, el mai nou si mai sofisticat din punct de vedere tehnologic avion de recunoastere american. Prototipul avionului spion a cãzut în mâinile unui traficant de arme lipsit de scrupule, Arnold Gundars (MALCOLM MCDOWELL), care are de gând sã îl vândã celui care dã mai mult, un terorist care are acces la focoasele nucleare. Dupã ce guvernul american esueazã sã recupereze avionul pe cãile clasice sub acoperire, presedintele îi cere lui Robinson sã fie civilul care sã constituie acoperirea agentului Scott pentru a gãsi avionul invizibil înainte de a-l transforma teroristii într-un mijloc de proliferare a armelor de distrugere în masã.

Scott are nevoie de Robinson pentru a pãtrunde în cartierul general al lui Gundars din Budapesta. Mare admirator al boxului, Gundars organizeazã un meci de box între neînvinsul Robinson (57 victorii si 0 înfrângeri) si detinãtorul titlului european.

Însã adevãratul meci are loc în afara ringului, între zurbagiul de Robinson si Scott cel serios. Dupã o serie de mici dezastre, cei doi bãrbati ajung sã facã pace în canalele orasului Budapesta. Robinson, fustangiul, îl învatã pe timidul Scott, oarecum nepriceput în arta seductiei, cum sã o curteze pe Rachel (FAMKE JANSSEN), frumoasã agentã care se aflã în misiune cu ei. În schimb, Scott îl introduce pe Robinson în lumea spectaculoasã a spionajului si a aparaturii high-tech.

Noua prietenie între cei doi este pusã în fata unui test atunci când un dezastru forteazã aliatii sã devinã dusmani si cei doi bãrbati sunt angajati într-o cursã contra cronometru pentru a evita ca avionul Switchblade sã ia destinatia unei misiuni mortale.
Alte Filme Interesante


Adaugat de: Denis Durata Film: 96  Raporteaza

Categoria: Actiune Filmul: I Spy – Sunt spion (2002) Comentarii: 0 Vizite: 1665 Voturi: 2

Cuvinte cheie: I Spy, I Spy (2002) download gratis, I Spy (2002) film online gratis, I Spy (2002) online cu subtitrare, I Spy (2002) film online, I Spy (2002) online

Total Comentarii 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

 

      

      

Radio Online

Tagg-uri
Parteneri: 
SiteMap|SiteMap HTML|ROR SiteMap|Sitemap-Urllist
Filme Online Live , Cinema la tine Acasa , Filme Subtitrate Online , Filme Noi , Seriale Noi Gratis
© 2019 wWw.film-tv.ucoz.net
wWw.film-tv.ucoz.net - Toate Drepturile Rezervate !!
Design by wWw.film-tv.ucoz.net
eXTReMe Tracker

All rights reserved to wWw.film-tv.ucoz.net
Va Dorim Vizionare Placuta !!
Informatie:  Filmele sunt puse la dispozitie de catre echipa wWw.film-tv.ucoz.net pentru interes public cat si pentru Promovarea pe Internet !
Parteneri:

Certificat Web Check Google Page Rank
Desene Animate Online     Stiri Online     Jocuri Online     Filme Romanesti     Cereri Filme     Indian     Nesubtitrate      Documentar